Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kvinderne på stranden" by Tove Alsterdal ~ Book PDF Kindle ePub Free

Kvinderne på stranden

📘 Read Now     📥 Download


eBook details

  • Title: Kvinderne på stranden
  • Author : Tove Alsterdal
  • Release Date : January 23, 2012
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1216 KB

Description

Samtidig med at en ung kvindelig turist gør det chokerende fund af liget af en sort mand på stranden ved den spanske sydkyst, redder den eneste overlevende fra en illegal immigranttransport fra Afrika sig i land samme sted, modtager den unge scenograf Ally Cornwall i New York en mystisk pakke fra Paris.

Samtidig med at en ung kvindelig turist gør det chokerende fund af liget af en sort mand på stranden ved den spanske sydkyst i Tarifa, redder den eneste overlevende fra en illegal immigranttransport fra Afrika sig i land i havnen tæt ved. Og mens disse begivenheder udspiller sig, modtager den unge scenograf Ally i New York et mystisk brev fra Paris, afsendt af hendes mand, freelancejournalisten Patrick Cornwall.


Således går startskuddet til Allys lange, smertefulde søgen efter sin mand, der ikke bare stiller hende ansigt til ansigt med hendes egen fortid, men også fører hende ud i de mørkeste afkroge af menneskesindet.


KVINDERNE PÅ STRANDEN er en intens thriller om nutidens menneskehandel og slaveri, om mord og ufattelig ondskab, men det er også historien om, hvordan tre kvindeskæbner over tre kontinenter uafhængigt af hinanden krydser spor og uløseligt bindes sammen. Og det er historien om, hvordan kærligheden ikke skyr nogen midler, for at retfærdigheden kan ske fyldest.


Free PDF Download "Kvinderne på stranden" Online ePub Kindle