Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

(DOWNLOAD) "Kuolleiden satama" by Patricia Cornwell " eBook PDF Kindle ePub Free

Kuolleiden satama

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: Kuolleiden satama
  • Author : Patricia Cornwell
  • Release Date : January 05, 2011
  • Genre: Mysteries & Thrillers,Books,
  • Pages : * pages
  • Size : 1441 KB

Description

Kay Scarpetta kohtaa vaarallisen salaliiton, joka paljastaa synkkiĂ€ varjoja hĂ€nen omasta menneisyydestÀÀn. 


Nuori ja kunnianhimoinen Kay Scarpetta pestautui ilmavoimiin maksaakseen lÀÀketieteellisestĂ€ kertyneet opintovelkansa. Pian hĂ€n joutui keskelle kammottavaa EtelĂ€-Afrikassa sattunutta tapausta, joka vaikutti amerikkalaisia vastaan kohdistetulta raivokkaan rasistiselta rikokselta. 


Nyt kaksikymmentĂ€ vuotta ja lukemattomia menestyksekkĂ€itĂ€ juttuja myöhemmin Scarpetta työskentelee ilmavoimien tukikohdassa Doverissa, johtaa omaa laboratoriokeskustaan ja opettelee hĂ€mmĂ€styttĂ€vÀÀ uutta keksintöÀ, virtuaalista ruumiinavausta. Kunnes hĂ€n kohtaa tapauksen, joka voi sulkea koko hĂ€nen uuden laitoksensa ja tuhota hĂ€nen uransa: Nuoren miehen ruumiista löytyy vihjeitĂ€ siitĂ€, ettĂ€ mies saattoi olla elossa vielĂ€ silloin kun hĂ€net suljettiin ruumispussiin ja lukittiin laboratorion kylmiöön. MieheltĂ€ löytyy myös sisĂ€isiĂ€ vammoja, joiden kaltaisia Scarpetta ei ole ennen nĂ€hnyt. 


Scarpettan on vÀlittömÀsti saatava selville, kuka on jutun takana ja miksi, ennen kuin tulee lisÀÀ ruumiita. Mutta mikÀ pahinta, Scarpettasta tuntuu siltÀ, ettÀ hÀnen aviomiehensÀ FBI:n entinen agentti Benton, luotettu työkaverinsa etsivÀ Marino ja sisarentyttÀrensÀ Lucy salaavat jotakin aivan elintÀrkeÀÀ.


Free Download "Kuolleiden satama" PDF ePub Kindle